Naturopatska spomladanska lazanja

Sestavine:

  • 300 g pirinega polnozrnatega testa za lazanjo
  • 500 g mletega puranjega mesa
  • 1 lonček sojinega bešamela
  • 3 kuhani koromači

Priprava:
Testenine po navodilih skuhamo na vodi. Ko so kuhane jih previdno precedimo, da jih ne zmečkamo. Pekač namažemo z bešamelom, nanj položimo testenine, po testu namažemo bešamel, dodamo mleto meso, ki smo ga predhodno posolili in premešali s pretlačenim kuhanim koromačem. Ponovno položimo testo, eno plast mesa in koromača. Postopek ponavljamo, zaključimo pa z zadnjo plastjo testa, po katerem polijemo bešamel. Pečemo v pečici približno 40 minut na 150 stopinj Celzija.

 

Še več receptov najdete v moji 3. knjigi Naturopatski nasveti in recepti. Kliknite za nakup knjige >>


Prejšnje objave

© 2017 - 2025 Saeka

Izdelava spletnih strani